Saturday, February 28, 2009

Cajeta Tropical/Tropical Caramel

250 gramos papaya
500 gramos azúcar
El jugo de 2 naranjas
250 gramos de camote
100 gramos de coco rallado
30 gramos de pasitas

Al camote, ya cocido, se le quita la cáscara, se pica finamente, se le agrega a la papaya picada, el coco rallado, el azúcar y el jugo de naranja. Se pone al fuego hasta que se le ve el fondo al cazo, se retira del fuego y se vacía a un platón y se decora con pasitas.

Tropical Caramel
1/2 lb. sweet potato
1/2 lb. papaya
2 c. sugar
Juice from 2 oranges
1 c. shredded coconut
1/4 c. raisins

Boil sweet potato, peel and chop finely. Peel and chop papaya, finely. Mix sweet potato, papaya, shredded coconut, sugar and orange juice. Place in a saucepan, simmer stirring constantly, until you can see the bottom of the saucepan; remove from heat, pour into a serving platter and decorate with raisins.

No comments:

Post a Comment