Harina
6 bistés de ternera
1 huevo batido
¼ de taza de leche
Sal y pimienta al gusto
1 taza de pan molido
Aceite para freír
Se enharinan los bistés y en seguida se sumergen en una mezcla del huevo, la leche, la sal y la pimienta. Se escurren y se revuelcan en el pan molido, apretándolos un poco para que el pan se pegue bien. Se fríen lentamente en un sartén grueso, cuidando que haya suficiente aceite. Se sirven adornados de perejil y trocitos de limón. También pueden acompañarse con salsa de jitomate.
Breaded Veal Cutlets
Flour for dredging
6 veal cutlets
1 egg, beaten
¼ cup milk
Salt and pepper to taste
1 cup bread crumbs
Oil for frying
Flour both side of cutlets, then dip into egg mixture made with egg, milk, salt and pepper.
Let excess batter drip off and dip into bread crumbs, pressing bread onto the cutlets. Fry in hot oil slowly on both sides, making sure there is enough oil. Serve and garnish with parsely and small pieces of lemon. Could also be served with a tomato sauce.
Friday, February 20, 2009
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