Thursday, March 19, 2009

Panuchos

2 tomates
2 cebollas regulares, picadas y separadas
3 chiles serranos
10 tortillas
1 taza de frijol refrito
¼ kilo carne de puerco, cocida y deshebrada
100 gramos de queso añejo

Se prepara la salsa: En un poco de grasa se fríen los tomates molidos con una cebolla picada, y los chiles asados y picados; se sazona con sal y se deja a fuego lento hasta que espese.
Las tortillas se untan con los frijoles refritos, se untan de dos en dos, pero antes se les pone un a poca de carne deshebrada. Se prenden con palillos y se fríen en manteca bien caliente, cuando están doradas se retiran, se les pone un poco de salsa, cebolla picada y queso rallado.

Panuchos
2 tomatoes, roasted, peeled and ground
2 onions, chopped and seperated
3 serrano chiles, roasted and chopped
10 corn tortillas
1 c. refried beans
1/2 lb. cooked and shredded pork
4 oz. queso añejo or Parmesan cheese

Prepare sauce: In a small amount of oil, fry the tomatoes with one chopped onion and the serrano chiles; season with salt and let it simmer until thickened. On one tortilla, spread some beans and some shredded pork, top with another tortilla and place toothpicks around so as to seal, fry in hot oil until golden brown on both sides. Place on a plate, remove toothpicks and top with some of the sauce, some chopped onions and some cheese. Repeat for each serving.
Recipe is for 5 servings

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